Τζιώρας: Όπως στο πρωτάθλημα με Παναιτωλικό, ανασταλτική η απουσία του κόσμου

Το σχόλιο του έμπειρου παίκτη για το παιχνίδι κυπέλλου της Νίκης

Eνώ η Νίκη Βόλου έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Χρήστος Τζιώρας με δηλώσεις του τόνισε ότι πρόκειται για μία αναμέτρηση στην οποία οι «κυανόλευκοι» θέλουν να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί. Παράλληλα στέκεται και στην τιμωρία που στερεί από τη Νίκη την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του Σταδίου.

«Η ομάδα διανύει μία χρονική περίοδο, με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Οι συνεχόμενες νίκες έχουν φέρει αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία στην ομάδα, στοιχεία που, σίγουρα, θα μας βοηθήσουν και με τον Παναιτωλικό. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, με πολυετή εμπειρία στην Α’ Εθνική. Είναι ένα καλό αγωνιστικό τεστ, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας, απέναντι σε μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Οφείλουμε να δούμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά, αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Αντιμετωπίζουμε το Κύπελλο, όπως και το πρωτάθλημα, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Τζιώρας

Όσον αφορά την απουσία του κόσμου, ο έμπειρος επιθετικός έκανε λόγο για ανασταλτικό παράγοντα. «Είμαι από τους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά πώς μπορεί ο κόσμος της Νίκης να «σπρώξει» την ομάδα του προς το επιτυχές αποτέλεσμα, οπότε, με σιγουριά αναφέρω πως θα είναι «πλήγμα» για εμάς. Βέβαια, και κόντρα στην Αναγέννηση, ο κόσμος δεν ήταν στο πλευρό μας, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε, διότι αισθανόμαστε πως είναι μαζί μας, μας πιστεύει, έστω κι από μακριά. Ελπίζω, στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη, να είναι σύσσωμος στο γήπεδο, για να μπορέσουμε να τον ευχαριστήσουμε, από κοντά» ήταν το σχετικό σχόλιό του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.