Βασικό θέμα στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» έγινε η άθλια κατάσταση του Βοηθητικού του ΕΑΚ Βόλου το βράδυ της Δευτέρας (10/11), με αφορμή και τον σοβαρό τραυματισμό της ποδοσφαιρίστριας Αθηνάς Παπουρτζή της Αγίας Παρασκευής στο ματς με τον Α.Σ. Βόλος 2004 σε ματς για την Α’ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών την περασμένη Τετάρτη 5/11.
Ο παρουσιαστής, Κυριάκος Θωμαΐδης, προλόγισε το θέμα ως εξής: «Μετά τη συνέντευξη Σούντγκρεν ο κ. Μπέος εξαφανίστηκε, έχει γίνει άφαντος. Και έχει γίνει άφαντος και για έναν ακόμη λόγο. Είδατε το Πανθεσσαλικό και την κατάσταση του χλοοτάπητα στον αγώνα Βόλος-Παναθηναϊκός; Χωράφι… Δείτε το Βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου, όπου τραυματίστηκε η αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος Κ17 κι εκεί παίζουν γυναικείο ποδόσφαιρο. Δεν είναι χωράφι, είναι τάφρος».
Στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε: «Πώς δίνονται άδειες για τέτοια γήπεδα και ποιος ασχολείται με την καταλληλότητά τους; Αυτά γίνονται στον Βόλο. Αυτό είναι ένα θέμα με το οποίο ο κ. Μπέος θα ασχοληθεί ή και με τις στοιχηματικές αναλύσεις. Ο ίδιος έχει δηλώσει δημοσίως ότι κατέχει από στοίχημα».
Σε ό,τι αφορά το ρεπορτάζ της εκπομπής ανάφερε μεταξύ άλλων: «Αδιανόητες εικόνες στο Βοηθητικό ΕΑΚ Βόλου. Λακκούβες, μπαλώματα και σίδερα, εκεί που καλούνται να αγωνιστούν αθλήτριες Α’ Εθνική Γυναικών. Το αποτέλεσμα είναι να τραυματιστεί σοβαρά η διεθνής Αθηνά Παπουρτζή, ενώ συμπαίκτριά της γλίτωσε από θαύμα, όταν έπεσε μέσα σε φρεάτιο. Τι έκαναν οι αρμόδιοι και ο Δήμος Βόλου, για να εγγυηθούν την ασφάλεια των αθλητριών και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα; Μάλλον αδιαφόρησαν».
Όπως φαίνεται λοιπόν το τρισάθλιο Βοηθητικό ΕΑΚ, στο οποίο θα συνεχίζονται να γίνονται αγώνες ΕΠΣΘ και ίσως το χρησιμοποιήσει και ως έδρα ο Ολυμπιακός Βόλου για κάποιο ματς, γίνεται πλέον πανελλήνιο θέμα, το οποίο σημαίνει ότι εκθέτει τον Βόλο πανελληνίως. Πλέον, και ο τελευταίος πολίτης καταλαβαίνει ότι το γήπεδο αυτό πρέπει να κλείσει αμέσως και να ξηλωθεί ολόκληρο και να ξαναγίνει από την αρχή, γιατί δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αποτελεί το γήπεδο των… χιαστών. Εξάλλου, όπως είχε δηλώσει την περσινή σεζόν στο Magnesiasports ο πρόεδρος του Α.Σ. Βόλος 2004, κ. Κλόντζας, λόγω της κακής κατάστασης στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, τρεις παίκτριες υπέστησαν ρήξη χιαστών,ενώ τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο έχουν πληρώσει με σοβαρούς τραυματισμούς και παίκτες των τοπικών πρωταθλημάτων.
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ:
Βασικό θέμα στη «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» η άθλια κατάσταση του Βοηθητικού του ΕΑΚ Βόλου (video)
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

















