Βασίλης Βούζας: Χρειαζόμαστε ηλεκτροσόκ

Αρκετά ρεαλιστής εμφανίστηκε στις δηλώσεις του και δεν «μάσησε τα λόγια του» μετά την ήττα από τον Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’ ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλης Βούζας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε «Χρειαζόμαστε ηλεκτροσόκ. Κάποιοι παίκτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αγωνίζονται σε μία ιστορική ομάδα» και κατέληξε «θα πρέπει να σταματήσουμε να δεχόμαστε αστεία γκολ».
Αναλυτικά οι δηλώσεις Βούζα
«Αγωνιστήκαμε κόντρα σε μία ομάδα με πάρα πολύ καλή ποιότητα, με παίκτες με εξαιρετική φυσική κατάσταση, οι οποίοι αγωνίζονται και σε υψηλότερη κατηγορία. Πάλι βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ, από δύο δικά μας λάθη. Αντιδράσαμε, μειώσαμε, αυτό μας έδωσε θάρρος, ισοφαρίσαμε, αλλά μετά το τρίτο γκολ που δεχθήκαμε, δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Μας στενοχωρεί η ήττα. Χρειαζόμαστε ηλεκτροσόκ. Να αλλάξουμε νοοτροπία. Κάποιοι παίκτες να καταλάβουν ότι αγωνίζονται σε μία ιστορική ομάδα. Όταν όλοι βρουν το ρυθμό τους κι αφού διορθώσουμε λάθη και προβλήματα θα γίνουμε καλύτεροι. Σήμερα ενσωματώσαμε τους Μάνγκα και Ξύδα. Χρειαζόμαστε προπονήσεις τακτικής. Ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια, την Τετάρτη με τα Τρίκαλα και την ερχόμενη Κυριακή έχουμε κι άλλο ματς, να μαζευτούμε ως ομάδα. Εξάλλου για εμάς δεν μπορεί να πάει πιο κάτω.
Σε ερώτηση για το εάν το ματς της Τετάρτης με αντίπαλο τα Τρίκαλα είναι τελικός, ο κ. Βούζας τόνισε: «Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να σταματήσουμε να δεχόμαστε αστεία γκολ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.