Βεργέτης: «Να εκτιμά ο κόσμος την προσπάθεια των παικτών»

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, κι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Βασίλης Βοσνιάδης, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την αναμέτρηση κόντρα στον Π.Ο. Τρίγλιας.

Ο Στάικος Βεργέτης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι είναι απαραίτητη η βοήθεια του κόσμου και στη στήριξη που πρέπει να δείξει στους παίκτες και στην προσπάθειά τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βεργέτη: «Το αυριανό παιχνίδι είναι τόσο σημαντικό, όσο όλα, γιατί, σε περίπτωση που κερδίσουμε, πρώτα ο Θεός, παίρνουμε τρεις βαθμούς. Έχουμε στήσει ένα πλάνο αγώνα με τα παιδιά, το οποίο πρέπει να υπηρετήσουν στο 100%, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν καταλάβει τί πρέπει να κάνουν, σε κατάσταση άμυνας κι επίθεσης, ευελπιστώ να τα δώσουν όλα, με τη βοήθεια του κόσμου. Θα ήθελα να επιμείνω λίγο σε αυτό. Ο κόσμος μας δίνει μία έξτρα δυναμική στην έδρα μας, τον θέλουμε κοντά μας. Θέλω ο κόσμος να εκτιμά, αν όχι το αποτέλεσμα που κάποιες Κυριακές έρχεται, κάποιες όχι, την προσπάθεια των παιδιών, τα οποία πρέπει να χειροκροτούν και να τους δίνουν φτερά στον αγωνιστικό χώρο. Αύριο αυτό θα το έχουμε μεγάλη ανάγκη.

Τέλος, όσον αφορά το αγωνιστικό, πρέπει να αναφέρουμε ότι έχουμε πολλές απουσίες, αλλά παραμονές του αγώνα, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, πρέπει να μελετήσουμε το παιχνίδι και να παρατάξω τα παιδιά που είναι διαθέσιμα. Δεν μπορώ να κάθομαι να «κλαίω», να παραπονιέμαι για τις απουσίες. Η προτεραιότητα είναι να πάμε στη μάχη με τα παιδιά που είναι διαθέσιμα και με τον κόσμο δίπλα μας, το τονίζω ξανά».

Βοσνιάδης: «Επικίνδυνη η Τρίγλια»

Από την άλλη, και ο Βασίλης Βοσνιάδης στέκεται στην ανάγκη στήριξης από τον κόσμο αλλά και στην επικινδυνότητα του αντιπάλου.

Χαρακτηριστικά ο παίκτης της Νίκης Βόλου ανέφερε: «Η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα για το προσεχές παιχνίδι, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα γι’ αυτό. Είδαμε τον αντίπαλο στην ανάλυση του προπονητή μας. Θεωρώ ότι είμαστε πανέτοιμοι, αν κι έχουμε κάποιες απουσίες, θα προσπαθήσουμε όλοι να τις καλύψουμε και να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών. Η Τρίγλια είναι μία καλή ομάδα, η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της, είναι πολύ επικίνδυνη και πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί με τα υπόλοιπα παιχνίδια, προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως. Θα χρειαστούμε σίγουρα τη στήριξη του κόσμου, όπως σε κάθε εντός έδρας αγώνα που είναι κοντά μας και μας στηρίζει. Θα χαρούμε πολύ να είναι ξανά εδώ κι όλοι μαζί να πάρουμε το τρίποντο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.