Βλάχος: «Έλληνες, παρακαλώ μη στέλνετε μηνύματα για να συγκεντρωθούμε στον τελικό και να πάμε κορυφή»

Περιχαρής για τη μεγάλη νίκη επί τη Σερβίας και την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, στη Φουκουόκα, ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε ότι για να ολοκληρωθεί η ιστορία γι’ αυτή τη σπουδαία Εθνική ομάδα πόλο, πρέπει να έρθει και τα ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν παρέλειψε φυσικά ν’ αναφερθεί και στη ζοφερή κατάσταση με τις φωτιές και τις χαμένες ζωές στην Ελλάδα.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας είδε τους διεθνείς πολίστες να είναι εξαιρετικοί αμυντικά και αποτελεσματικοί επιθετικά, ιδιαίτερα στον παίκτη παραπάνω, αλλά τόνισε πως θα πρέπει να ηρεμήσουν και να συγκεντρωθούν πριν από τον τελικό, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Κάλεσε, μάλιστα τον κόσμο από την Ελλάδα μνα μην στέλνουν πολλά μηνύματα στους διεθνείς για να μείνουν συγκεντρωμένοι και να πετύχουν τον στόχο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν κάναμε κάποιους Έλληνες χαρούμενους με αυτό το αποτέλεσμα, τότε χαιρόμαστε διπλά. Είναι κρίμα να ζει κάθε χρόνο τέτοια κατάσταση η Ελλάδα με τις φωτιές, χάνονται και ζωές αυτή τη φορά, είναι τραγικό», δήλωσε αρχικά στο συνεργείο της ΕΡΤ ο Θοδωρής Βλάχος και πρόσθεσε: «Εμείς εδώ γράφουμε ιστορία ακόμα, δεν τη γράψαμε όλη. Θέλουμε να προσθέσουμε άλλη μια λαμπρή σελίδα και να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο. Ήμασταν εκπληκτικοί στην άμυνα, κάναμε πάρα πολλά σωστά πράγματα, αξίζουμε την πρωτιά και περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Έχουμε κι άλλες χαρές να σας δώσουμε.

Πρέπει να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί και στον τελικό, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Θα διαχειριστούμε καλύτερα τα συναισθήματά μας αυτή τη φορά. Γι’ αυτό θα παρακαλέσω να μην μας στέλνουν μηνύματα και στους παίκτες, για να συγκεντρωθούμε και να πετύχουμε τον στόχο.

Να πω, επίσης, ότι μας έφυγε κι ένα βάρος με την πρόκριση για το Παρίσι. Θα την παίρναμε αργά ή γρήγορα, απλά το πετύχαμε από τη Φουκουόκα και δεν χρειάζεται να περιμένουμε τις επόμενες ευκαιρίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.