Βλέπουν σαν γιορτή στον Θησέα το ματς με τη Νίκη

Ο Θησέας πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του, ανεβαίνοντας στη Γ’ Εθνική, και πλέον έφτασε η ώρα να δώσει το πρώτο ιστορικό παιχνίδι σ’ αυτήν την κατηγορία. Στην ομάδα της Αγριάς βάσει αυτού του γεγονότος βλέπουν το παιχνίδι με τη Νίκη στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου την Κυριακή, αλλά και όλα τα άλλα παιχνίδια σαν γιορτή και η φιλοσοφία των ανθρώπων της ομάδας είναι με νέα παιδιά χωρίς άγχος να το ευχαριστηθούν πάνω απ’ όλα.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η ομάδα δε θα παλέψει για το καλύτερο με μοναδικό στόχο τη σωτηρία, με το νεανικό σύνολο που διαθέτει και με πολλούς παίκτες να έχουν τη φιλοδοξία μέσα από τον Θησέα να κάνουν το επόμενο βήμα.

Για την αναμέτρηση με τη Νίκη ο Κώστας Παπαστεργίου δεν υπολογίζει στους Υφαντή και Γαρυφάλλου, με τον πρώτο να τραυματίζεται σοβαρά στο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο και να χάνει σχεδόν όλη τη σεζόν (ακόμη δεν έχει χειρουργηθεί), ενώ ο δεύτερος αναμένεται να επιστρέψει με το νέο έτος. Από κει και πέρα ο σέντερ φορ Βλάχος και πρώτος σκόρερ πέρσι του Θησέα στην Α’ ΕΠΣΘ προπονείται κανονικά από την περασμένη Τρίτη και θα είναι στην αποστολή.

Η τεχνική ηγεσία θα στηριχθεί στους Κεφαλά, Κουτσιρίμπα, Καψιώτη, Βαν ντε Γουΐχε, Αγγελή, Κοτζαθανάση, Γιαουπλάρι, Γαλανόπουλο, Οικονόμου, Χατζησταμάτη, Πέτση, Αγιασιώτη, Δημητριάδη, Βλάχο, Σφάκα, Φραγκογιάννη, Ζάχο, Παπαϊωάννου, Παναγιώτου και Κακάλια. Δύο απ’ αυτούς θα μείνουν εκτός 18αδας.

Θα χρησιμοποιήσει το Βελεστίνο για έδρα

Από κει και πέρα, να σημειωθεί ότι ο Θησέας έχει κάνει τις ενέργειές του για το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, που είναι γηπεδούχος, και κατά πάσα πιθανότητα η συνάντηση θα γίνει στο στάδιο του Βελεστίνου, αφού ο Ρήγας Φεραίος για την 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ παίζει εκτός έδρας. Θυμίζουμε ότι στο γήπεδο της Αγριάς γίνονται εργασίες στον χλοοτάπητα και ο Θησέας υπολογίζεται ότι θα μπει στη φυσική του έδρα τον Νοέμβριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.