Βλιώρας: «Δεν υπογράψαμε τη σύμβαση με τη Νίκη, γιατί δεν είχαμε ρεύμα στο Μεταξουργείο»!

Απάντηση στον Βασίλη Βενέτη έδωσε με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργος Βλιώρας, που τονίζει ότι η οφειλή στην οποία αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη των 600 ευρώ, πληρώθηκε πριν δέκα μέρες από την ΠΑΕ Νίκη, προκαλώντας απορίες γιατί δεν υπογράφηκε μετά η σύμβαση.

Ωστόσο σπεύδει να εξηγήσει ο ίδιος ότι δεν είχε ρεύμα μετά τη θεομηνία για μία βδομάδα το Μεταξουργείο, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του δημοτικού οργανισμού!

Η δεύτερη θεομηνία ήταν στις 27-28/9, οπότε την τρέχουσα εβδομάδα που είχε επανέλθει το ρεύμα και με πληρωμένη την οφειλή, θα μπορούσε ή όχι να υπογραφεί η σύμβαση;

Αναλυτικά η απάντηση του Γιώργου Βλιώρα: «Όντως  η απόφαση για την παραχώρηση του γηπέδου της Νεάπολης πάρθηκε από το ΔΣ του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ στις 23/6/2023 αμέσως οι υπηρεσίες ετοίμασαν το συμφωνητικό και δόθηκε στον ταμία του οργανισμού προς έγκριση.

Ο ταμίας δεν έδωσε τη συγκατάθεση για υπογραφή, γιατί, όπως ορίζει ο κανονισμός, για να υπογραφεί νέο συμφωνητικό με κάποιον σύλλογο πρέπει να είναι ταμειακά ενήμερος και η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ δεν ήταν, καθώς για τη χρήση της προηγούμενης χρονιάς δεν είχε πληρωθεί ούτε ένας μήνας.

Η υπηρεσία κάλεσε άπειρες φορές την ΠΑΕ να τακτοποιήσει την οφειλή, ώστε να υπογραφεί το συμφωνητικό, χωρίς η ΠΑΕ να ανταποκρίνεται, παρόλο που συνέχιζε να χρησιμοποιεί την εγκατάσταση για προπονήσεις και φιλικά χωρίς συμφωνητικό. Η οφειλή τακτοποιήθηκε πριν 10 ημέρες (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΟΧΛΗΣΕΩΝ ΕΝΟΣ ΠΟΣΟΥ 600€) και πάλι δεν προσήλθε η ΠΑΕ για υπογραφή. Η θεομηνία που έπληξε την πόλη μας άφησε το κτίριο του Μεταξουργείου που στεγάζονται οι υπηρεσίες του ΔΟΕΠΑΠ για μια εβδομάδα χωρίς ρεύμα.

Αυτή είναι η αλήθεια κ. ΒΕΝΕΤΗ και από τις συμβατικές υποχρεώσεις δεν εκπληρώσατε καμία, γι’ αυτό το γήπεδο είναι σε άθλια κατάσταση.

Υ.Γ. Προφανώς άλλα υπολογίζατε, γι’ αυτό δεν υπογράφατε αλλά δεν σας βγήκαν, πείτε την αλήθεια και αφήστε τις δικαιολογίες».

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.