Βλιώρας: Υγιές αυτό που ξεκίνησε η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Media day είχε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου την Πέμπτη, με τους ερυθρολεύκους να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η οργάνωση φέτος και η διοικητική λειτουργία είναι φανερό ότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και υπάρχει μία υγεία στην  ομάδα.  Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του και ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας, που με την εμπειρία θα καθοδηγήσει το κράμα έμπειρων  (Μπόγδανος, Μούμογλου, Σκαμάγκας, Ίλτσογλου, Καραμήτσος, Ευτυχίδης) και νέων παικτών (Χροναίος, Σπανόπουλος, Μπούρας, Μπουσκολίτης Β., Μπουσκολίτης Φ., Μπεκρής).

Συγκεκριμένα ο κ. Βλιώρας, που κρατώντας τον λόγο που έδωσε στην Αγριά B.C. θα είναι παράλληλα φέτος και στον πάγκο της ομάδας της Α1 ΕΣΚΑΘ, επισήμανε: «Είναι ικανοποιητική η συμμετοχή των παικτών στην προετοιμασία όσο καιρό είμαι εγώ. Τρέχουμε να καλύψουμε το έδαφος, για να είμαστε έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος. Είναι καλό που έχουμε ρεπό την πρώτη αγωνιστική.

Στόχος είναι μια καλή πορεία, όπως η περσινή, και να σωθεί όσο το δυνατόν πιο εύκολα και πιο γρήγορα η ομάδα, ώστε να δώσουμε ευκαιρίες σε παίκτες, πάνω στους οποίους ποντάρουμε για τα επόμενα χρόνια.

Η Δ.Ε. είναι μαζί μας και παρακολουθεί τα πάντα. Προς το παρόν είμαστε πάρα πολύ καλά, δεν έχουμε κανένα παράπονο και ελπίζουμε για το καλύτερο. Με πολλά παιδιά έχουμε μία διαφορετική σχέση επικοινωνίας και μέσα και έξω από το γήπεδο. Αυτά που πάνε να ξεκινήσουν τα άτομα της Δ.Ε. είναι κάτι υγιές και θέλω να είμαι κι εγώ μέρος σ’ αυτό, τουλάχιστον προπονητικά σε πρώτη φάση και την επόμενη χρονιά να οργανώσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Η Δ.Ε.  έχει πάρει την ομάδα μπάσκετ με συμφωνητικό που είναι για πέντε χρόνια, οπότε της δίνεται η δυνατότητα να κάνει έναν προγραμματισμό κα να πατήσει εκεί. Κύριο μέλημα γι’ αυτές τις ομάδες είναι να ασχολούνται άνθρωποι που έχουν περάσει από κει, άνθρωποι που την πονάνε και την αγαπάνε. Ο Ολυμπιακός Β. έχει μεγάλη ιστορία και έχει βγάλει πολλούς παίκτες. Βλέποντας ανθρώπους σαν τον Παναγιώτη Λιαδέλη, τον Νίκο Αθανασάκη, τον Σπύρο Γιαννικό, τον Αντώνη Μυριντζή, τον Άκη Αυγερινό, τον Αποστόλη Κονιστή να θέλουν να βοηθήσουν, αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει. Είναι νέα πρόσωπα, άφθαρτα και τέτοιους ανθρώπους χρειάζονται οι ομάδες.

Λόγω της περσινής δυσλειτουργίας πολλοί παίκτες ήταν αρνητικοί στο να έρθουν στην ομάδα, η οποία στήθηκε με παιδιά που έχουν όρεξη για δουλειά και είναι κάθε μέρα στο γήπεδο. Πιστεύω αυτό που δημιουργήθηκε πέρσι να το σβήσουμε φέτος και να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά, ώστε του χρόνου κάνοντας κάποιες προσθήκες σωστές να κοιτάξουμε και λίγο παραπάνω».

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή ο Ολυμπιακός Β. θα δώσει το τέταρτο φιλικό του στα Τρίκαλα με τον ΑΟΤ και στη συνέχεια θα φιλοξενήσει την ίδια ομάδα αλλά και τον Αμπελώνα στον Βόλο, ενώ τελευταίο τεστ κατά 99% θα είναι στα Σκόπια με τη Στρούμνιτσα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.