Βόλος 2004 και ΓΣ 360 στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων ο Βόλος 2004

Δύο ακόμη σωματεία από την περιοχή της Μαγνησίας εντάσσονται πλέον στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, όπως φαίνεται από τη σχετική λίστα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, και συγκεκριμένα η ομάδα του Βόλος 2004 καθώς και ο Μαχητικός Γυμναστικός Σύλλογος 360.

Όσον αφορά τον Βόλος 2004, που δραστηριοποιείται στο γυναικείο ποδόσφαιρο, η αίτηση υποβλήθηκε οριστικά στις 28 Δεκεμβρίου, με ημερομηνία έγκρισης/τελευταίου ελέγχου τη 18η Ιανουαρίου. Έγκυρο άθλημα όπως είναι αναμενόμενο εμφανίζεται το ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τον Μαχητικό Γυμναστικό Σύλλογο 360, ως έγκυρρο άθλημα εμφανίζεται το ζίου ζίτσου, με την αίτηση να υποβάλλεται οριστικά στις 25 Νοεμβρίου,ενώ ως ημερομηνία έγκρισης/τελευταίου ελέγχου εμφανίζεται επίσης η 18η Ιανουαρίου. Είναι μάλιστα μόλις το δεύτερο σωματείο που ασχολείται με το ζίου ζίτσου στη Μαγνησία και εμφανίζεται στη λίστα εγγεγραμμένων σωματείων, καθώς είχε προηγηθεί ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών «Οι Μαχητές», έχοντας στις τάξεις του ως έγκυρο άθλημα και το κικ μπόξινγκ.

Αυτό που επισημαίνεται από εκεί και πέρα από τη ΓΓΑ είναι ότι το Μητρώο παραμένει ανοιχτό, και όπως υπογραμμίζουν στελέχη της στο «Μagnesiasports» ακόμη και τώρα μπορεί να γίνει προεγγραφή. Ωστόσο όσα σωματεία μπουν τώρα στη διαδικασία δεν πρόκειται να πάρουν την οικονομική ενίσχυση που προβλέπεται για την αντιμετώπιση των συνεπειών που προκύπτουν από την πανδημία του κορωνοϊού. Πάντως, υπάρχουν σωματεία που ακόμη διερευνούν το όλο ζήτημα και δεν εμφανίζονται τα μέλη τους διατεθειμένα να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.