«Βόμβα»: Κοντά στην αγορά της ΠΑΕ Ατρόμητος ο Ατζούν Ιλιτζαλί!

Ο Τούρκος επιχειρηματίας, παραγωγός και ιδιοκτήτης Μέσων Ενημέρωσης στην πατρίδα του, Ατζούν Ιλιτζαλί, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Ατρόμητος, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι».

Στο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε, αναφέρθηκε πως ο Mr. Survivor είναι στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την απόκτηση της ΠΑΕ Ατρόμητος, για να μπει στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκτός από την Acunmedya, ο Ατζούν Ιλιταζαλί ασχολείται και με το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Ήδη έχει υπό την ιδιοκτησία του την αγγλική Χαλ, ομάδα της Championship, ενώ έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στην ιρλανδική Σέλμπουρν.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι αναφέρθηκε: «Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι στην Ελλάδα, αλλά δεν έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά του ΣΚΑΪ αλλά μια άλλη συμφωνία. Είναι λίγο πριν την υπογραφή ελληνικής αθλητικής ομάδας, του Ατρόμητου. Η συνάντηση που έκανε εδώ στην Ελλάδα ήταν για τον Ατρόμητο που όπως φαίνεται θα βρεθεί στα χέρια του. Όπως φαίνεται, θα παίζει μπάλα κανονικά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.