Βουραζέρης: «Ξεκάθαρα ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός»

Μια από τις μεγαλύτερες ειδήσεις φέτος στο τοπικό, είναι η επιστροφή του Νίκου Βουραζέρη στον Ρήγα Φεραίο. Ο 35χρονος στόπερ γυρίζει στην ομάδα όπου αγάπησε και αγαπήθηκε για να βοηθήσει και αυτός την ομάδα του Λάκη Μπακάλη να πετύχει τον στόχο της.

Προερχόμενος από την ομάδα της γενέτειράς του, τον γειτονικό Αστέρα Ριζομύλου, βοήθησε τον Ρήγα την διετία 2004-2006 στη Δ’ Εθνική, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα στον Ολυμπιακό Βόλου, επέστρεψε το καλοκαίρι του 2007 στην ομάδα μας και έγινε ένας από τους παίκτες-ηγέτες της. Έπαιξε για 10 συνεχείς περιόδους, έως το καλοκαίρι του 2017.

Με τον Ρήγα αγωνίστηκε σε τρεις κατηγορίες: Στη Γ’ Εθνική με 97 συμμετοχές και έξι γκολ για τέσσερα συνεχή χρόνια, στη Δ’ Εθνική άλλα τέσσερα χρόνια (έξι στο σύνολο αν υπολογίσουμε και την πρώτη του θητεία στην ομάδα) και στην Α’ τοπική για δύο σεζόν, στις οποίες ο Ρήγας αναδείχθηκε πρωταθλητής. Από το 2017 έως το 2020 αγωνίστηκε στον Διαγόρα Στεφανοβικείου σε Α’ τοπική και Γ’ Εθνική, ενώ πέρυσι ήταν ποδοσφαιριστής του Πρωτεσιλάου.

Ο Βουραζέρης τόνισε στο «Magnesiasports» ότι κομβικό ρόλο στην επιστροφή του, έπαιξε ο κόουτς Μπακάλης. «Ήταν μια απόφαση που σημαντικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής. Γνωριζόμαστε και με έπεισε να γυρίσω πίσω. Ήταν πραγματικά μια εύκολη απόφαση και θέλω να βοηθήσω τον Ρήγα Φεραίο», ήταν το σχόλιο του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Εν συνεχεία για τον στόχο της ομάδας για φέτος δήλωσε: «Νομίζω ότι ο σύλλογος έχει μείνει αρκετό καιρό στα τοπικά και πρέπει να επιστρέψει στις πιο πάνω κατηγορίες, εκεί που αξίζει φυσικά και το χει αποδείξει κιόλας και στην Β’ Εθνική. Ξεκάθαρα ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.