Βούζας στο «Magnesiasports»: «Xρειάζεται η μέγιστη προσπάθεια όλων»

Στον Άγιο Γεώργιο ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου

Την πρώτη τους προπόνηση στο κέντρο του Αγίου Γεωργίου πραγματοποίησαν υπό τις οδηγίες του νέου τους προπονητή οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Βασίλη Βούζα να βρίσκεται πλέον στη Μαγνησία και να πιάνει άμεσα δουλειά. Άλλωστε, όπως δήλωσε στο «Μagnesiasports» που βρέθηκε στον Άγιο Γεώργιο, ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να είναι πρωταγωνιστής και από εδώ και πέρα χρειάζεται η μέγιστη προσπάθεια όλων των παικτών.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

«H πρόταση που μου έγινε είναι ιδιαίτερα τιμητική από μία ιστορική ομάδα. Νομίζω ότι θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους. Θεωρώ ότι υπάρχουν όλα τα εχέγγυα, και με σκληρή δουλειά και υπομονή πιστεύω να πετύχουμε όσα η διοίκηση έχει βάλει ως στόχο» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Βούζας. Από εκεί και πέρα από την πρώτη στιγμή μαζί με τον συνεργάτη του, Παναγιώτη Χριστοφιλέα, ενημερώθηκε άμεσα για την κατάσταση του γηπέδου,  αλλά και για τους τραυματίες Γραικό και Μπουτζίκο.

Παράλληλα είναι γνωστό ότι έχει εργαστεί με επιτυχία στην ομάδα Κ20 του Ολυμπιακούσ Πειραιώς, έχοντας μεταξύ άλλων δουλέψει με τους Ρέτσο και Τσιμίκα, γι’ αυτό και δεν παρέλειψε να δείξει ενδιαφέρον για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου.

-Έχετε εικόνα για την ομάδα;

«Έχω μία πρώτη εικόνα, όχι σαφή, αλλά στο μέλλον θα δούμε καλύτερα κάποια πράγματα, ν’ ανιχνεύσουμε και να αξιολογήσουμε καλύτερα τους παίκτες, και να δούμε τι περισσότερο μπορούμε να πάρουμε από τον καθέναν».

-Η ομάδα έρχεται από κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Πώς θεωρείτε ότι μπορεί ν’ ανατραπεί η κατάσταση;

«Παίζοντας αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Το ζητούμενο είναι οι νίκες. Δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να συμβιβαστεί με άλλη θέση από αυτή του πρωταγωνιστή. Οπότε θα πρέπει να το αντιληφθούμε αυτό και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουν οι παίκτες και που η ομάδα, η πόλη και η ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου επιβάλλει. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, ξέρω ότι η διοίκηση κάνει τα πάντα για να μην υπάρχουν προβλήματα, οπότε με σκληρή δουλειά όπως είπα και υπομονή θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

-Προλαβαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου να διεκδικήσει την κορυφή;

«Νομίζω ότι είναι αρκετά παιχνίδια που απομένουν. Θεωρώ ότι όλα μπορούν να γίνουν. Δεν είναι απαγορευτική η διαφορά. Όλα εξαρτώνται από εδώ και πέρα πώς η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές θ’  ανταποκριθούν, σ΄ αυτήν την πίεση που υπάρχει».

-Πίεση που προκύπτει και από τις συνθήκες με τις οποίες διεξάγεται το πρωτάθλημα φέτος.

«Είναι σίγουρα μία πρωτόγνωρη κατάσταση, αλλά όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, έτσι κι εμείς πρέπει ν’ ανταποκριθούμε. Από εδώ και πέρα χρειάζεται η μέγιστη προσπάθεια όλων».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.