Βραβείο Αριστείας από την ΕΟΠΕ στην Αγγελική Σουντουλουμάκη του Ολυμπιακού Βόλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Για την εξαιρετική της πορεία τόσο στον αθλητικό όσο και στον ακαδημαϊκό τομέα

Η αθλήτρια του Ολυμπιακού Βόλου Αγγελική Σουντουλουμάκη ήταν η αποδέκτης του Βραβείου Αριστείας 2025 που απονέμεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, επιβραβεύοντας την εξαιρετική της πορεία τόσο στον αθλητικό όσο και στον ακαδημαϊκό τομέα. Το βραβείο απονέμεται σε αθλητές και αθλήτριες βόλεϊ που σημείωσαν εξαιρετική διάκριση στις εισαγωγικές εξετάσεις για την ανώτατη εκπαίδευση 2025.

Σε δήλωσή της, η αθλήτρια ευχαρίστησε θερμά την Ομοσπονδία για την τιμητική διάκριση, επαινώντας την ΕΟΠΕ για την καθιέρωση του βραβείου, αναδεικνύοντας νέους αθλητές που συνδυάζουν επιτυχώς τον αθλητισμό με την ακαδημαϊκή πρόοδο.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον σύλλογό της, τις συναθλήτριές της, τον προπονητή της Περικλή Ξύδη, καθώς και τον έφορο Δημήτρη Μουρτζίνο για τη συνεχή καθοδήγηση και υποστήριξή τους.

Κατά την περσινή σχολική χρονιά, η Αγγελική Σουντουλουμάκη ως μαθήτρια του 4ου Γενικού Λυκείου Βόλου και υποψήφια στο Επιστημονικό Πεδίο Τεχνολογικών και Θετικών Σπουδών, συγκέντρωσε 18.995 μόρια, επιτυγχάνοντας την εισαγωγή της ως πρώτη στη Σχολή Ικάρων (Ιπτάμενη).
“Μπράβο Αγγελική. Συγχαρητήρια σε εσένα και στους γονείς σου”, αναφέρει με ανακοίνωσή του και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.