«Ξαδερφάκι καλό ταξίδι με το Εγγλεζονήσι παρέα»

Το δικό του αντίο στον Γιώργο Μαστρογιάννη λέει ο συμπολίτης γιατρός, Μιχάλης Μεικόπουλος. Όπως γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Εφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο μας, μετά από μάχη που έδοσε για τη ζωή, ο Γιώργος Μαστρογιάννης, σε ηλικία 66 ετών. Αγωνιστής της κοινωνίας, πάλεψε μέχρι τέλος μαζί με την οικογένεια του.

Γεννήθηκε στο Βόλο από γονείς Μικρασιάτες Εγγλεζονησιώτες και μεγάλωσε σε ενα περιβάλλον όπου το νησί μας ,ήταν μόνιμη κουβέντα ,το σόι μας ,οι πρόσφυγες η Νίκη Βόλου ή Ευαγγελίστρια όπου άπο τους πρώτους ιερείς ήταν και ο ιερέας Μαστρογιάννης.

Η τέχνη ο πολιτισμός η μουσική ή δημοσιογραφία ,ήταν οι φίλοι του, που προσέφερε με όλες του τις δυνάμεις στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης .
Ο έρωτας του όμως ο μοναδικός, η ομάδα των προσφύγων και μετά όλου του νομού, η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που λάτρεψε, που υπερέτησε ,που πόνεσε ,που έκλαψε που χάρηκε.Δεν υπήρχε αγώνας ή εκδηλωση της, που να μην ήταν παρόν ,που να μην την έντυσε μουσικά, δημοσιογραφικά.

Δεν μπορεί να ξεχωρίσεις το Γιώργο από την ομάδα.

Η ζωή του όλη ο σύλλογος της καρδιάς μας.

Πάντοτε στάθηκε στο πλευρό των αδυνάτων και των αδικημένων, με αγώνες για διεύρυνση της δημοκρατίας και για κοινωνική δικαιοσύνη.Η οικογένεια του ,η ΛΙΑΝΑ ,δίπλα του πάντα .Είχε τον Αγγελο της Νίκης στη καρδιά του και τον φύλακα άγγελο τη σύζυγο που τον προστάτευε, τον υπηρετούσε με αγάπη και πάθος.

Τα παιδιά του ο Παντελής ο Φίλιππος, στο σταυρό που σήκωνε, ήταν κοντά του.

Εκ μέρους της οικογένειας του ήθελα να ευχαριστήσουμε το κ Μάνδρο προιστάμενο , τους γιατρούς και το προσωπικό της ΒΠ που με τόσο επαγγελματισμό και ευσυνειδησία τον νοσήλευσαν.

Επίσης τον πατέρα Απόστολο, από την Ευαγγελίστρια, που η πνευματική του συνδρομή, μείωσε σίγουρα το πόνο του.

Ξαδερφάκι καλό ταξίδι με το Εγγλεζονήσι παρέα.

Λιάνα ,Παντελή Φιλιππε βαθειά συλλυπητήρια δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ .Αθάνατος.

ΛΕΜΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.