Ξανά σε δύσκολη θέση ο Τζόκοβιτς για σημαντικό λάθος στην αίτηση εισόδου στην Αυστραλία

Κάθε μέρα προκύπτουν νέα δεδομένα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ενώ ο Σέρβος περιμένει την απόφαση του Αυστραλού Υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, για την απέλασή του, που φαίνεται ότι θα καθυστερήσει, ένα νέο έγγραφο που διέρρευσε τον βάζει εκ νέου σε δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αυστραλία, στην αίτησή του για εισαγωγή στην χώρα ο Σέρβος έχει κληθεί να απαντήσει κάποια στιγμή στην ερώτηση: «Έχετε ταξιδέψει 14 ημέρες πριν την πτήση σας στην Αυστραλία; Σημείωση: Το να δώσετε λάθος πληροφορίες είναι σοβαρό. Μπορεί να υπάρξουν κυρώσεις». Σε αυτή την ερώτηση λοιπόν ο Νόλε έχει απαντήσει αρνητικά, δίνοντας έτσι ψευδή στοιχεία.

Ο Τζόκοβιτς ταξίδεψε από την Ισπανία στην Αυστραλία (μέσω Ντουμπάι) στις 4 Ιανουαρίου. Όπως ωστόσο έχει γίνει ήδη γνωστό, στις 26 Δεκεμβρίου ήταν στην Σερβία – είχε παρευρεθεί και σε εκδήλωση τένις για παιδιά. Κοινώς, από όποια πλευρά και να το εξετάσει κάποιος, ο Τζόκοβιτς απάντησε λανθασμένα στην συγκεκριμένη ερώτηση. Κι αυτό γιατί βάσει αυτών που υποστήριξε, στις 22 Δεκεμβρίου θα έπρεπε να βρίσκεται την χώρα από την οποία ταξίδεψε στην Αυστραλία, δηλαδή την Ισπανία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.