Ξαναδείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο η Αγ. Παρασκευή με συγκέντρωση τροφίμων

Η Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής ξεκινά αύριο τις προπονήσεις της για τη νέα χρονιά και συνδυάζει την έναρξη της καινούργιας σεζόν με μία κοινωνική δράση, που αφορά στη συγκέντρωση τροφίμων με σκοπό την ενίσχυση των πληγέντων από τις πλημμύρες.

Η ανακοίνωση: «Με την αυριανή επανέναρξη των προπονήσεων των τμημάτων της Σχολή Αγίας Παρασκευής, καλούμε όποιον έχει τη δυνατότητα να φέρει στις εγκαταστάσεις μας προϊόντα όπως: ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, ζυμαρικά και κονσέρβες τα οποία θα συλλέξει η διοίκηση της σχολής και θα τα προωθήσει σε εθελοντική ομάδα που μαγειρεύει για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την κακοκαιρία Daniel που έπληξε τη Θεσσαλία».

Θυμίζουμε ότι η Αγία Παρασκευή, έχοντας δική της γεώτρηση, επιτρέπει σε όλους τους πολίτες να προμηθευτούν όσο νερό θέλουν με δικά τους μέσα, αλλά και να κάνουν το μπάνιο τους, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο. 

Ετσι, λοιπόν πολλοί Βολιώτες ανηφόρισαν στη Σχολή Ποδοσφαίρου τις τελευταίες μέρες, που υπάρχουν μεγάλα προβλήματα υδροδότησης στον Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.