Ξεκινά στις 6 Αυγούστου ο Πύρασος, που κράτησε και Γιοβάνη

Ο Γιοβάνης με την μπάλα στον αγώνα Άνθιμος Γαζής-Πύρασος

Στις 6 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Πυράσου για τη νέα σεζόν, ενώ η αγχιαλίτικη ομάδα έκανε γνωστό ότι κράτησε στο δυναμικό της τον Παναγιώτη Γιοβάνη. Αναλυτική οι ανακοινώσεις:

Για την έναρξη της προετοιμασίας: “Ανακοινώνεται ότι η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τη Δευτέρα 6 Αυγούστου με τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση. Όπως συνηθίζεται από την ομάδα μας, η πρώτη συνάντηση γνωριμίας διοίκησης-προπονητή-ποδοσφαιριστών θα γίνει λίγες ημέρες νωρίτερα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί με νέα ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο του Πυράσου. Επίσης, τα φιλικά έχουν σχεδόν κλείσει εκτός από δύο ημερομηνίες και όταν οριστικοποιηθούν όλα από τον προπονητή μας Μιχάλη Βαγγόπουλο, τότε θα γνωστοποιηθούν στους φιλάθλους μας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης”.

Για τον Γιοβάνη: “Ο σχεδιασμός του ρόστερ της περιόδου 2018-19 περιλαμβάνει τις ανανεώσεις με αξιόλογους ποδοσφαιριστές που ανήκαν στην ομάδα μας. Έτσι, μετά τις ανανεώσεις συνεργασίας με τους παίκτες που ανακοινώσαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σήμερα κάνουμε γνωστό πως ο Παναγιώτης Γιοβάνης θα συνεχίσει να φοράει την κυανόλευκη φανέλα. Έχει ήδη καταγράψει διετή παρουσία στον Πύρασο με 40 συμμετοχές, όντας βασικό στέλεχος παίζοντας κυρίως ως αριστερό μπακ”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.