Ξεκίνημα εγγραφών για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου

Την έναρξη εγγραφών για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου ανακοίνωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Αυτές ξεκινούν τη Δευτέρα 29/8. Παράλληλα σε σχετική ανακοίνωση αναλύονται οι στόχοι των ακαδημιών και οι υπεύθυνοι για τη λειτουργία της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου σε συνεργασία με τη Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, ξεκίνησε τον προγραμματισμό των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακός Βόλου 1937 για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Αποφασίστηκε την οργάνωση όλων των τμημάτων, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους προπονητές, να αναλάβει ο κ. Αντρέας Μπονόβας. Γενικός αρχηγός αναλαμβάνει το μέλος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Κάβουρας.

Υπεύθυνος επίβλεψης του αγωνιστικού προγράμματος θα είναι ο κ. Παναγιώτης Τζαναβάρας , προπονητής της πρώτης ομάδας, ο οποίος θα παρακολουθεί την εφαρμογή του προπονητικού προγράμματος, την εκγύμναση και την πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών, με απότοκο την επίτευξη του τριπτύχου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, που δεν είναι άλλο από «Μεθοδική προπόνηση-Διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων- Ευγενής άμιλλα.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει θέσει ως στόχο του τη σωστή, αρχικά, διαπαιδαγώγηση των παιδιών εκτός κι έπειτα εντός των αθλητικών χώρων. Πιστεύουμε πως ένας σωστός αθλητής, πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι ένας συγκροτημένος άνθρωπος κι αυτή είναι η φιλοσοφία που θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά των ακαδημιών μας.

Τη φετινή περίοδο τα τμήματα υποδομής θα έχουν την επιστημονική υποστήριξη των Χρήστου Μπασαγιάννη, παθολόγου- διατροφολόγου, Ζήση Μπελέτη, μικροβιολόγου, Γεώργιου Βαβέτση, χειρουργού ορθοπεδικού.

Όπως πάντα έτσι και φέτος δίπλα μας θα είναι και όλο το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Αποκατάστασης και Φυσικής Ιατρικής «Κένταυρος», τους οποίους και ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Η έναρξη των εγγραφών -αφορά στα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002 έως και το 2011 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 17.30 έως τις 20.00. Μαζί με την εγγραφή στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, τα παιδιά θα παραλάβουν και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων.

Η έναρξη των προπονήσεων βάσει του ισχύοντος προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6979002709».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.