Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν διαδραματίστηκαν σε αγώνα της Β’ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Αχαΐας. Συγκεκριμένα στο γήπεδο Σαραβαλίου στην Πάτρα, αγωνίζονταν η ΑΕ Πάτρα 2005 με την ΑΕ Αιγίου.
Κατά τη διάρκεια του ματς και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το patragoal.gr, ξέσπασαν σφοδρά επεισόδια, τα οποία πήραν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και οδήγησαν το ματς σε διακοπή. Μάλιστα, επενέβη η αστυνομία, ενώ ένας φίλαθλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» με έμφραγμα, το οποίο υπέστη, προσπαθώντας να σώσει το παιδί του τη στιγμή των επεισοδίων.
Το τρίτο ημίχρονο διαδραματίζεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, όπου βρίσκονται εκεί ποδοσφαιριστές, παράγοντες και άλλοι για να διερευνηθεί η υπόθεση. Το φύλλο αγώνα έκλεισε από το διαιτητή Γκαβού περίπου στο 60′ της αναμέτρησης.

















