Υπεύθυνος για τον 3ο και 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Νίκος Ρούμπος

Η διοίκηση Λιόλιου στην ΕΟΚ φέρνει στο προσκήνιο νέα… ήθη και έθιμα, ειδικά για άτομα που θέλουν να βοηθήσουν και να προσφέρουν στο άθλημα, έστω και αν προεκλογικά βρέθηκαν σε άλλη… όχθη. Έτσι, ο διοικητικός του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Ρούμπος αποτελεί πλέον μέλος της διοργανωτικής επιτροπής για τη Γ’ Εθνική, αποτελώντας τον υπεύθυνο για τους ομίλους Γ’ και Δ’!

Ο Νίκος Ρούμπος ήταν υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ με την πλευρά του Παναγιώτη Φασούλα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη διοίκηση Λιόλιου να τον αξιοποιήσει ως μέλος της επιτροπής για τη Γ’ Εθνική, η οποία είναι τριμελής, και το κάθε μέλος είναι υπεύθυνο για δύο ομίλους. Με τον Ολυμπιακό Βόλου να αγωνίζεται εξάλλου στη Β’ Εθνική, ο Νίκος Ρούμπος δεν θα μπορούσε να αποτελεί μέλος επιτροπής για τη συγκεκριμένη κατηγορία, οπότε αναλαμβάνει… καθήκοντα στην αμέσως επόμενη.

Όσον αφορά τον 3ο όμιλο, οι ομάδες προέρχονται κατά κύριο λόγο από την Αττική, αλλά και από νησιά του Αιγαίου, ωστόσο ο 4ος όμιλος είναι πολύ πιο γνωστός για τον διοικητικό του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς εκεί έχουν τοποθετηθεί μεταξύ άλλων και οι θεσσαλικές ομάδες (ΓΣ Αμπελώνα, ΓΣ Αλμυρού, ΓΣ Σοφάδων, ΓΣ Αγριάς, ΑΣ Νίκαια 2012 και ΑΟ Τρίκαλα).

Σίγουρα, η τοποθέτησή του στην επιτροπή είναι μία ενδιαφέρουσα κίνηση από πλευράς νέας διοίκησης της ΕΟΚ, που βρήκε περισσότερα ευήκοα ώτα μετά τις εκλογές, όταν ο Βαγγέλης Λιόλιος ως νεοεκλεγείς πρόεδρος προχώρησε σε ανακοινώσεις για κάλυψη σημαντικού μέρους του κόστους για τη λειτουργία των ομάδων και των ακαδημιών τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.