Υποδέχεται τον Πανσερραϊκό ο ΝΠΣ Βόλος

Σήμερα στις 17.00 στο Πανθεσσαλικό σε εξ αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής

Χωρίς τον σέντερ φορ Χουάν Γκαρσία, που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, και χωρίς τραυματίες Μπερτόλιο, Κορνέτ, Σιαμπάνη και Σ. Παπαδόπουλο, ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται σήμερα Τετάρτη σε εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό.

Η σέντρα γίνεται στις 17.00 (Cosmote Sport 2) και το ματς, που δεν είχε διεξαχθεί στην ώρα του λόγω των πλημμυρών στον Βόλο, θα διευθύνει ο Βάτσιος του συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, που έκανε το δεύτερο ντεμπούτο την περασμένη Παρασκευή, ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας μόνο στη 14η θέση τον Παναιτωλικό με έξι βαθμούς και έχοντας πλέον επτά επιδιώκει σήμερα τη νίκη.

Απέναντί του ο ΝΠΣ Βόλος θα έχει μία ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει κατακτήσει έξι βαθμούς περισσότερους, αλλά παρουσιάζει και πολλά κενά στην άμυνα, τα οποία οι γηπεδούχοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν.

Ο ΝΠΣ έχει στην αποστολή του είκοσι ποδοσφαιριστές κι αυτοί είναι οι: Κόστιτς, Καλαμπούκας (από την Κ19), Μύγας, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Μεταξάς, Τρουιγιέ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Μωραΐτης.

Από τη μεριά του ο Πανσερραϊκός ήρθε στον Βόλο με 22 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάνκερλουι, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Τσαγκαλίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Κολομπίνο, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Τομάς, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Σοφιανός, Χατζηστραβός, Μπαΐροβιτς, Μασαρίποφ.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μούργος, ο Αυλωνίτης που είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Γούλερι που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και οι Στίνα, Οικονόμου, Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Παπαβασιλείου, Τσιλιγγίρης, Ανάκογλου.

Σήμερα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 15.00 από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου και οι τιμές τους έχουν οριστεί ως εξής: Θύρα VIP: 50 ευρώ, όλες οι υπόλοιπες θύρες (σκέπαστρο): 15 ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.