Υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο ΟΥΚ Βόλου

Γνώρισε την ήττα 20-3 στο Παπαστράτειο» για την 11η αγωνιστική

Άλλη μία εξόρμηση του ΟΥΚ Βόλου δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Αυτή τη φορά, βεβαίως, το συγκρότημα του Δημήτρη Μπλάνα αντιμετώπιζε τον νταμπλούχο Ολυμπιακό Πειραιώς στο «Παπαστράτειο» και η αποστολή του ήταν εκ προοιμίου εξαιρετικά δύσκολη, εάν όχι αδύνατη. Τελικά, ο ΟΥΚ Βόλου γνώρισε την εκτός έδρας ήττα 20-3 από τους υπερασπιστές του τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν από νωρίς το προβάδισμα και έτρεξαν ένα σερί 8-0 κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο με ανέπαφη την εστία τους. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου για να σημειώσει το πρώτο του τέρμα στην αναμέτρηση ο ΟΥΚ Βόλου.

Το επιμέρους σκορ 5-2 στο τελευταίο οκτάλεπτο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στην αντίπερα όχθη, για τους «ερυθρόλευκους» το παιχνίδι αποτέλεσε μια καλή πρόβα τζενεράλε για τις δυνατές αναμετρήσεις με Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, Προ Ρέκο και Μαρσέιγ που θα διεξαχθούν στην Όστια της Ιταλίας στο πλαίσιο των αγώνων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 8-0, 15-1, 20-3

Ολυμπιακός Πειραιώς (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Αργυρόπουλος 3, Πρέκας 1, Δερβίσης 1, Κάκαρης 4, Μουρίκης, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 3, Ίρβινγκ 2, Σύρμας, Γραμματικός 2, Μαθιόπουλος 1.

ΟΥΚ Βόλου (Μπλάνας): Νάσιος, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Στεργίου Δ., Παπαβασιλείου, Μαρινάγης, Αλευρόπουλος, Βλιώρας, Στεργίου Γ. 1, Χαμίτης, Νικηφορίδης, Κουφιδάκης, Γκάτσος, Μπομπός 2, Πετρόπουλος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.