Υποτονική η κίνηση στις δηλώσεις συμμετοχής στην ΕΠΣΘ

Την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι περιμένουν οι ομάδες

Μπορεί να έχουμε μπει στην τελική ευθεία προκειμένου οι ομάδες της ΕΠΣΘ να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα από τα τρία τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, ωστόσο η ανταπόκριση είναι μέχρι στιγμής ελάχιστη, αν και όλες οι κινήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι και το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής 14/07.

Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΠΣ Θεσσαλίας, η διαδικασία ολοκληρώνεται με την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών ηλεκτρονικά στις 23:59 της Παρασκευής 14 Ιουλίου για όλες τις κατηγορίες. Ωστόσο μέχρι στιγμής μόλις τέσσερις σύλλογοι έχουν καταθέσει τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά για την Α’ κατηγορία, ένας μόλις για τη Β’ και άλλοι τρεις για τη Γ’ κατηγορία. Το σύνολο δηλαδή φτάνει τις οκτώ ομάδες, για τρεις ολόκληρες κατηγορίες!

Λογικά, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κορυφωθεί το ενδιαφέρον για την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας, κλασικά την τελευταία στιγμή από τους περισσότερους. Σύμφωνα λοιπόν με την προκήρυξη, τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στα παραπάνω πρωταθλήματα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλουν:

α. Την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής της ΕΠΣΘ με όλα τα ζητούμενα στοιχεία.

β. Για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024 το παράβολο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα καθώς και η ετήσια συνδρομή ως μέλους της Ε.Π.Σ.Θ. θα είναι ως εξής : Α’ Κατηγορία 300 ευρώ, Β’ Κατηγορία 200 ευρώ, Γ’ Κατηγορία 100 ευρώ.

γ. Παραχωρητήριο χρήσης γηπέδου (θα αποσταλεί όταν εκδοθεί από τον αντίστοιχο Δήμο)

δ. Συνυποσχετικό Διαιτησίας – Δήλωση Σωματείου περί αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των Εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων της FIFA, UEFA και ΕΠΟ ως περικλείεται στην ηλεκτρονική δήλωση του Πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η  σέντρα θα γίνει το σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου στην Α’ κατηγορία, ενώ για τη Β’ και τη Γ’, η έναρξή τους προσδιορίστηκε το σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.