Ζήτησαν κάμερες στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων οι διαιτητές από τον Οικονόμου

Σε ό,τι αφορά το ραντεβού των διαιτητών και μελών της ΚΕΔ με τον Υπουργό προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου (φωτό), χθες Δευτέρα, όπως αναφέρει το sportime.gr, αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που αποφάσισαν να αναστείλουν την αποχή τους.

Στο δημοσίευμα τονίζεται: «Στη συνάντηση βρέθηκαν τα μέλη της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος, Αντώνης Καρατζίκας και Ελένη Λαμπαδαρίου, και οι διεθνείς διαιτητές Τάσος Σιδηρόπουλος, Τάσος Παπαπέτρου και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Αφού ο Μάνταλος ανέφερε γιατί ζητήθηκε η συγκεκριμένη συνάντηση, τον λόγο πήραν οι διαιτητές οι οποίοι ενημέρωσαν τον Υπουργό για την κατάσταση, ενώ μεταξύ των όσων ζήτησαν, ήταν να υπάρχουν κάμερες (που θα λειτουργούν) στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων, καθώς και άνθρωπος της Αθλητικής Βίας σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο στα ντέρμπι όπως συμβαίνει μέχρι τώρα.

Ο Υφυπουργός έδειξε κατανόηση και διάθεση τουλάχιστον να βοηθήσει, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει τα όσα έχουν αποφασιστεί ότι θα γίνουν από πλευράς Κυβέρνησης και ζήτησε χαρακτηριστικά από τους διαιτητές να κάνουν υπομονή μέχρι την επόμενη Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία θα εξαγγελθούν τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας.

Οι διαιτητές μίλησαν και για την αυστηροποίηση των ποινών, ωστόσο ο κ. Οικονόμου τους ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε να μπει σε διαδικασία συζήτησης με θέματα που δεν είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου του.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.