Ζυρίχη και τέλος για φέτος για τον Τεντόγλου, δεν θα αγωνιστεί στον τελικό του Diamond League

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, και κάτοχος πλέον όλων των πιθανών τίτλων στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, είχε αποφασίσει πως θα ήταν καλύτερο να μην κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα το Όρεγκον, για τον τελικό του Diamond League (16-17/9) καθώς ακολουθεί Ολυμπιακή χρονιά και προτιμούσε να έχει περισσότερο ώστε να ξεκινήσει τη σεζόν του ξεκούραστος.

Παράλληλα, η σεζόν που έρχεται έχει δύο ακόμη μεγάλες διοργανώσεις καθώς τον Μάρτιο έχει Παγκόσμιο κλειστού στη Γλασκώβη και τον Ιούνιο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στη Ρώμη. Αξίζει να αναφέρουμε πως και στις τρεις διοργανώσεις του 2024, ο Τεντόγλου θα αγωνιστεί ως κάτοχος και των τριών τίτλων.

Οι αντίπαλοί του στη Ζυρίχη

Ο νικητής στον περσινό τελικό του Diamond League, θα έχει την ευκαιρία να δώσει έναν ακόμη καλό αγώνα για φέτος αφού στον αγώνα της Ζυρίχης θα έχει αρκετό ανταγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα θα συμμετάσχει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 και «χάλκινος» στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης Τάτζαϊ Γκέιλ (Τζαμάικα), ο «χάλκινος» στο Παγκόσμιο του 2022 στο Όρεγκον Σίμον Εχάμερ (Ελβετία), ο τέταρτος στη Βουδαπέστη Κέρι ΜακΛάουντ (Τζαμάικα) και ο Ιταλός πρωταθλητής Ευρώπης Κ20, Ματία Φουρλάνι. Παράλληλα, ο Τσέχος Ράντεκ Γιούσκα, ο Ινδός Μουράλι Σρισανκάρ, οι Αμερικανοί Τζάριον Λόσον και Γουίλιαμ Γουίλιαμς και ο Αυστραλός Κρίστοφερ Μιτρέφσκι θα αγωνιστούν επίσης.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21:24 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.