Για τη δεύτερη νίκη στα πλέι οφ

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Σμύρνης σήμερα στις 18:00 στο ΕΑΚ

Mε στόχο να συνδυάσει μια ακόμη καλή εμφάνιση με νικηφόρο αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σήμερα τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΕΑΚ. Η αναμέτρηση έχει σέντρα στις 18:00, τηλεοπτική μετάδοση από το OTE tv και είναι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ

Μετά την καλή παρουσία στο ΟΑΚΑ που όμως δεν συνοδεύτηκε από κάποιο βαθμό, οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να φθάσουν στη δεύτερη νίκη τους στα πλέι οφ ώστε να πιάσουν τον Απόλλωνα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να τερματίσουν σε αυτή.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο λόγω καρτών Στάθη Ρόκα και τον τραυματία Μπεριάν, όμως επανέρχεται ο Αλέξανδρος Νικολιάς ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου.
Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή κι αυτοί είναι οι εξής: Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Γιαλούσης, Σκοπελίτης, Νικολιάς, Κεσίδης, Μπαλντοβαλίεφ, Μπιτάνγκ, Μπάρμπας, Διαμαντόπουλος, Καρράς, Μαργαρίτης, Κολίτσης, Ζέρης, Θέος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Ρίζος.
Όσον αφορά στον Απόλλωνα, προέρχεται από ήττα 4-3 από την Παναχαϊκή και ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, ο Σουάνης είναι τιμωρημένος, ενώ στην αποστολή δεν μπήκαν ακόμα οι Χατζηζήσης, Χατζής, Φαρία και Λίτσης. Η αποστολή αποτελείται από τους: Πίτκα, Ταΐρη, Γκόλια, Κύργια, Γεωργίου, Ψιάνο, Κοτσώνη, Ηρακλή, Καραδέμητρο, Αρσιτς, Λαγό, Πινιέιρο, Φουκαρά, Μπαμ Μπαμ, Βασιλαντωνόπουλο, Φαρινόλα, Ανγκούλο, Τζιώρα, Βάντερσον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.