Νικλητσιώτης: «Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τι αξίζουμε»

Μπορεί ο Γιώργος Νικλητσιώτης να έχει τεθεί νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όμως ο ίδιος μιλώντας στο novasports.gr, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Νίκη Βόλου θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα διεκδικήσει ό,τι μπορεί.

Αναλυτικά:

«Είχαμε ένα τριήμερο ρεπό που ξεκουραστήκαμε και είμαστε πλέον έτοιμοι για να φέρουμε ξανά την καλή ψυχολογία μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα για την ομάδα μας. Ήταν ευκαιρία να δουλέψουμε πολύ παραπάνω για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Προερχόμαστε από μια δύσκολη προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τι αξίζουμε. Έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα αλλά από την άλλη πιστεύω πως είναι καλό, γιατί είμαστε νέα ομάδα, να πάρουν τα νέα παιδιά συμμετοχές και να παλέψουμε για ότι καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια. Για μας κάθε ματς πλέον είναι τελικός.

Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να προσαρμοστούμε. Σιγά, σιγά θα δείξουμε τι αξίζουμε.

Πολύ δύσκολο το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ που είναι τεράστια ομάδα. Έχουμε δείξει όμως πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε.

Το β’ ημίχρονο στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι ο οδηγός, όπως και η εμφάνιση με τον Ατρόμητο που δεν ήταν πολύ καλή. Θα δείξουμε τις δυνατότητές μας με τον ΠΑΟΚ.

Δεν κοιτάζουμε τον Εργοτέλη, όλα τα λεφτά είναι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, τα υπόλοιπα έπονται».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.