Πρόεδρος έδινε εντολές σε αρχιδιαιτητή!

Νόμιμη υποκλοπή του υπερκοριού της ΕΥΠ που περιλαμβάνεται στις νέες απομαγνητοφωνήσεις του Koriopolis, αποκάλυψε η “ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ”.

Στη συνομιλία πρόεδρος ΠΑΕ δίνει εντολή σε αρχιδιαιτητή να τηλεφωνήσει σε διαιτητή που διευθύνει αγώνα της ομάδας του ώστε να κάνει “δύο σφυρίγματα για τον κόσμο”.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο αρχιδιαιτητής προθυμοποιείται να τηλεφωνήσει για δεύτερη φορά στον διαιτητή, παρότι για τον ίδιο λόγο επικοινώνησε μαζί του πριν μισή ώρα!

Ιδού ο διάλογος που καταγράφηκε στις 5 Μαρτίου 2011:

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΕ Α. ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ Β.
Β: Ναι.
Α: Πρόεδρε, τι γίνεται;
Β: Καλά είστε;
A: Ε, ριξ’ του ένα τηλέφωνο αυτουνού, γιατί είναι …αλακισμένο.
Β: Τον πήρα. Τον πήρα πριν από μισή ώρα.
Α: Ε, ξαναπάρτον, πες του μην προκαλέσει. Οι άλλοι είναι πεσμένοι. Δεν είπαμε να βοηθήσει εμάς.
Β: Εντάξει.
Α: Ε, δυο σφυρίγματα για τον κόσμο, δεν αξίζει τον κόπο.
Β: Εντάξει.
Α: Έξυπνα να παίζει
Β: Έγινε.
Α: Να’ σαι καλά.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΓΙΑ ΒΙΤΟΡ ΠΕΡΕΪΡΑ
Δεύτερη ποινική εμπλοκή για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα. Μετά την παραπομπή του στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Γιώργος Λαϊνης προτείνει στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών την παραπομπή Περέιρα για απρόκλητη εξύβριση και παράνομη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό τη διάπραξη επεισοδίων στον αγώνα Παναθηναϊκου-Ολυμπιακού τις 22ας Φεβρουαρίου 2015.

ΠΥΡΑΜΙΔΑ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΣ
Ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο οποίος διερευνά το αδίκημα της εκβίασης στην υπόθεση της οικονομικής πυραμίδας στην ελληνική διαιτησία, καλεί να καταθέσουν εκτός του διαιτητή Θανάση Γιάχου και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Δημήτρης Νταμπώσης, ο διευθυντής ανάπτυξης διαιτησίας Κύρος Βασάρας, ο πρώην αρχιδιαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Δουκάκος.

ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΛΑΚΗ
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Μανώλης Ρασιδάκης, ο οποίος διερευνά την ποινική εμπλοκή του εφέτη Αθηνών Γιάννη Τζιμπλάκη σε συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ, θα ζητήσει μαρτυρική κατάθεση από τον πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιο Κοτσώνη που είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση του Noor One. Την πειθαρχική έρευνα για τον δικαστή που έκανε την εισήγηση στο βούλευμα του Koriopolis, διεξάγει η Αρεοπαγίτης Ασπασία Μαγιάκου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΟΝΤΟΝΗ
Η εκπομπή αποκάλυψε πρακτικό του ΔΣ της ΕΠΟ της 12ης Μαρτίου 2015 βάσει του οποίου ο τότε πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Κ.Μαρίνος δηλώνει προνομιακός συνομιλητής του Στ.Κοντονή ως συγχωριανός και υποστηρικτής του. Μάλιστα ο κ.Μαρίνος απευθυνόμενος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στον Γ.Γκιρτζίκη τονίζει ότι “μου είπε ο υπουργός να μεταφέρω για το πρόσωπο σας και για τον Γιώργο τον Μποροβήλο ότι βλέπει θετικότατα τις προσωπικότητές σας, τγο ήθος σας και το κύρος σας” (!).

-Στις 5/3/2011 ο Α. εξομολογείται στον Β. ότι “σε αυτόν τον δήθεν ηθικό πέντε φορές πήρα λεφτά για να του τα δώσω”!

Repetition στη “Δίκη”: Όλοι οι νέοι διάλογοι των προέδρων Α. και Β. για το Koriopolis
—————————————————————————————-

Στις νόμιμες υποκλοπές της ΕΥΠ για το Koriopolis που απομαγνητοφωνήθηκαν μετά την τελεσιδικία του βουλεύματος, η “ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ” αποκάλυψε τις συνομιλίες του προέδρου Α. με τον πρόεδρο Β.

Ιδού οι μέχρι στιγμής απομαγνητοφωνηθέντες νέοι διάλογοι:

-Στις 22/1/2011 ο Α. ενημερώνει τον Β. ότι είπε σε κάποιον “πιο πολύ για τα χρώματα τα κίτρινα”

-Στις 2/2/2011 σε διάλογο του Α. με αθλητικό παράγοντα, γίνεται συζήτηση για τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, για τον οποίο ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος είχε κακή γνώμη. Οι δύο παράγοντες συμφωνούν να πιέσουν τον Πιλάβιο ώστε να ανελιχθεί ο Σιδηρόπουλος και όπως λέει ο Α. “μόνο ο Βαγγέλης μπορεί να βοηθήσει”.

-Στις 5/2/2011 ο Β. λέει ότι θέλει “δύο πράγματα” για τον αγώνα Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ και ο Α. τον διαβεβαιώνει ότι θα “φτιάξει” το ματς Πανιωνίου-ΠΑΟΚ με τον Ζ.

-Στις 7/2/2011 ο Β. συμφωνεί να βοηθηθεί ο Πανιώνιος για να μην υποβιβαστεί και ο Α. τον προτρέπει να “πιέσουν τον ψηλό” για να πετύχουν τον σκοπό τους.

-Στις 8/2/2011 ο Α. διατυπώνει τη βεβαιότητα ότι αν μία ομάδα κερδίσει τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, τότε η ομάδα του Β. θα της δώσει το παιχνίδι και στέλνει sms σε ποδοσφαιρικό παράγοντα για να σφυρίξουν δύο διεθνείς διαιτητές που τα επώνυμα τους αρχίζουν από Κ. και από Σ.

-Στις 8/2/2011 ο Α. ισχυρίζεται ότι μπορεί να κανονίσει εγκαίρως ματς της τελευταίας αγωνιστικής (“όποιος το χρειάζεται, θα φροντίσω να το κερδίσει”).

-Στις 14/2/2011 ο Α. κανονίζει ραντεβού με τον διαιτητή Μ. στο γραφείο του Β. Λέει στον διαιτητή ότι “ο Β. παίζει μόνος του μπάλα, καλό είναι να βρεθείς μαζί του”. Ο Α. ενημερώνει τον Β. ότι “βάζω τον διαιτητή στο αυτοκίνητο και τον φέρνω στο γραφείο σου”.

-Στις 3/3/2011 σε διάλογο με τον πατέρα του διαιτητή Σ., ο Α. τον προτρέπει ανοιχτά να ευνοήσει την ομάδα του (“καθοδήγησε τον κανακάρη σου πως θα σφυρίξει”).

-Στις 5/3/2011 ο Α. εξομολογείται στον Β. ότι “σε αυτόν τον δήθεν ηθικό πέντε φορές πήρα λεφτά για να του τα δώσω”!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.