Αθώοι οι δύο Ρομά που είχαν κατηγορηθεί για αρπαγή της μικρής Μαρίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αθώους λόγω αμφιβολιών έκρινε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας την Ελευθερία Δημοπούλου και τον Χρήστο Σαλή για την αρπαγή της μικρής Μαρίας, η περίπτωση της οποίας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2013.

Υπενθυμίζεται ότι σε αστυνομικό έλεγχο που είχε γίνει σε οικισμό αθιγγάνων στην περιοχή Φαρσάλων, είχε εντοπιστεί το πεντάχρονο τότε ξανθό κοριτσάκι με τα γαλανά μάτια και εν συνεχεία το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Σήμερα το δικαστήριο έκρινε αθώους λόγω αμφιβολιών για την πράξη της αρπαγής ανηλίκου τους δύο αθίγγανους με τους οποίους ζούσε μέχρι τότε η μικρή Μαρία, ενώ επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών στην Ελευθερία Δημοπούλου και 18 μηνών στο Χρήστο Σαλή, με τριετή αναστολή, για τις πράξεις της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.