Σε εξέλιξη είναι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των πρωταγωνιστών της συμπλοκής που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Κοζάνη για οπαδικές διαφορές.
Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης, όταν περίπου 10 άτομα, φερόμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, επιτέθηκαν και χτύπησαν με σιδηρογροθιές τέσσερα άτομα.
Τα θύματα είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ανάμεσα τους ο πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου φιλάθλων του ΠΑΟ, ο οποίος δέχθηκε τα πιο δυνατά χτυπήματα και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Η αστυνομία προχώρησε τις τελευταίες ώρες, σε προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό σε βάρος τους.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























