Για υβριστική επίθεση από τον Ευ. Μεϊμαράκη κάνει λόγο ο γενικός διευθυντής της Ν.Δ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για «αναίτια, υβριστική και πρωτοφανή επίθεση», την οποία δέχθηκε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη, κάνει λόγο ο γενικός διευθυντής του κόμματος Κώστας Τζιμάρας, μετά την ένταση που σημειώθηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Ν.Δ, και αναφέρει ότι επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του.

«Μετά την αναίτια, υβριστική και πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκα σήμερα από τον μεταβατικό πρόεδρο του κόμματος, παρουσία των μελών της ΚΕΦΕ, δηλώνω ότι δεν θα τον παρακολουθήσω στο επίπεδο που επέλεξε να επιτεθεί εναντίον μου» αναφέρει ο κ. Τζιμάρας.

«Θέλω όμως να δηλώσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει την τιμή και την υπόληψη μου, που είναι γνωστή στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος στη 40χρονη διαδρομή μου σε αυτό» συνεχίζει ο κ. Τζιμάρας και καταλήγει: «Προφανώς επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.