Γ. Βαρουφάκης: Ήταν παιδιά θυμωμένα, χρειάζεται κατανόηση

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στο περιστατικό του προπηλακισμού του από νεαρούς το βράδυ της Τρίτης σε εστιατόριο των Εξαρχείων αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

«Ήταν παιδιά 18-28 ετών. Είναι παιδιά θυμωμένα, νιώθουν την περιοχή δική τους, δεν θέλουν εκεί πολιτικούς. Δεν υπάρχει όμως άβατο» είπε, τονίζοντας ότι θα ξαναπάει στην περιοχή. «Εγώ έρχομαι στα Εξάρχεια 30 χρόνια και θα συνεχίσω να πηγαίνω, είμαι Εξαρχιώτης» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον κ. Βαρουφάκη, στη συζήτηση οι περισσότεροι από την ομάδα των αντιεξουσιαστών έβγαλαν τις κουκούλες, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι «δεν είναι σωστό να βγάζουμε μίσος απέναντί τους, χρειάζεται κατανόηση σε αυτές τις περιπτώσεις, όχι να απαντάς βίαια στη βίαιη συμπεριφορά».

Όπως είπε ο υπουργός, έφυγε χωρίς τη συνοδεία ασφάλειας από την περιοχή, ενώ χαρακτήρισε «συγκινητική» τη στάση της συζύγου του, Δανάης Στράτου, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.