Στην ευρωπαϊκή συνάντηση του Συμφώνου των Δημάρχων για το Κλίμα και την Ενέργεια ο Δημ. Νασίκας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στην ευρωπαϊκή συνάντηση του Συμφώνου των Δημάρχων για το Κλίμα και την Ενέργεια συμμετέχει ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας. Στη συνάντηση που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες και στο κτήριο «Καρλομάγνος» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, λαμβάνουν μέρος και εκπρόσωποι ευρωπαϊκών θεσμών.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν η πράσινη ενέργεια, η κλιματική προστασία, οι ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις και οι νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στόχος, σύμφωνα με τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου είναι να αξιοποιήσουν κάθε ευρωπαϊκή δυνατότητα για νέες επενδύσεις, σύγχρονες υποδομές και ένα καλύτερο αύριο για τον δήμο.

«Το Βελεστίνο και ο Δήμος Ρήγα Φεραίου έχουν θέση στην Ευρώπη του αύριο» υποστήριξε ο κ. Νασίκας σε σχετική του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.