Γ. Σακελλαρίδης: Συνωστισμός πρώην Πρωθυπουργών

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για «συνωστισμό» πρώην Πρωθυπουργών και πολιτικού προσωπικού που σπεύδουν να υπερασπιστούν το «ναι» στην πρόταση των δανειστών κανει λόγο ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης καλώντας τον λαό να αποφασίσει «απερίσπαστος από τους εκβιασμούς και την πρωτοφανή προπαγάνδα».

Σε δήλωσή του με αφορμή και την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο κ. Σακελλαρίδης αναφέρει «παρακολουθούμε συνωστισμό πρώην Πρωθυπουργών και πολιτικού προσωπικού να σπεύδουν να υπερασπιστούν το «ναι» στην πρόταση των δανειστών. Δικαίωμά τους».

«Δικαίωμα, όμως, και του λαού είναι να μην τους ξεχνά. Και να αποφασίζει για την αξιοπρέπεια και τα συμφέροντά του απερίσπαστος από τους εκβιασμούς και από την πρωτοφανή προπαγάνδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.