Διαψεύδει το ΥΕΘΑ τα περί μεταφοράς του Π. Καμμένου στο υπουργείο με ελικόπτερο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Ψευδή» και «συκοφαντικά» χαρακτηρίζει το ΥΕΘΑ δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Πάνο Καμμένο να χρησιμοποιεί ελικόπτερο για να μεταβαίνει στο υπουργείο.

«Το ελικοδρόμιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται από το Νοέμβριο του 2004», διευκρινίζει η ανακοίνωση του υπουργείου, τονίζοντας ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα έχουν μόνο στόχο να ρίξουν «λάσπη στον ανεμιστήρα».

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη με ελικόπτερο στις 14 Οκτωβρίου 2015-συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Καραγεώργη ΠΝ-στην Φρεγάτα ‘Σπέτσαι’ που έπλεε καταμεσής του Αιγαίου για εκπαιδευτικές βολές του Ναυτικού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.