Σχεδόν πέντε τόνους απορριμμάτων, είδη ρακοσυλλογής και αντικείμενα που είχαν ανακτηθεί από κάδους εντόπισαν οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι 60χρονου στην Τούμπα, μετά από καταγγελίες για σοβαρή εστία μόλυνσης.
Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι μαζί με συνεργείο καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης και υπαλλήλους της διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφέρειας, διαπίστωσαν ελλιπείς συνθήκες καθαριότητας και έντονη δυσοσμία, με πιθανό κίνδυνο υγειονομικής φύσης.
Σε βάρος του 60χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις υγειονομικού κανονισμού και υγειονομικών διατάξεων.
Ο 60χρονος είχε μεταφερθεί στα τέλη Οκτωβρίου σε ψυχιατρική κλινική, ενώ το Φεβρουάριο του 2014 είχε πραγματοποιηθεί και πάλι παρόμοια έρευνα στην οικία του.
Είχε στο σπίτι του περίπου 5 τόνους απορριμμάτων
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.





























