Ευρωπαϊκή βοήθεια ύψους 9,9 εκατ. ευρώ για τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Χρηματοδότηση ύψους 9,9 εκατ. ευρώ πρόκειται να προσφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του Ταμείου Αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τις πλημμύρες που έπληξαν τις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας στις αρχές Φεβρουαρίου του 2015.
Όπως ανακοίνωση το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, το σχετικό αίτημα που υπεβλήθη για κινητοποίηση του Ταμείου Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης έγινε δεκτό.
Το Ταμείο Αλληλεγγύης παρεμβαίνει για την κάλυψη μέρους της αποκατάστασης δημοσίων υποδομών, δαπανών υπηρεσιών αντιμετώπισης καταστροφών και των δαπανών προσωρινών μέτρων ανακούφισης του τοπικού πληθυσμού στις οποίες έχουν ήδη προβεί οι αρμόδιοι φορείς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.