Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Εθνική Ελλάδος απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. «Θερμότατα συγχαρητήρια για την σπουδαία σας πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου», αναφέρει ο κ. Παπούλιας.
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Πρωθυπουργού
«Θερμά συγχαρητήρια, μας κάνατε όλους υπερήφανους» αναφέρει το τηλεγράφημα του πρωθυπουργού προς τον Φερνάντο Σάντος και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.
Από την πλευρά του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Η Εθνική πέτυχε έναν άθλο απόψε. Η πρόκριση στους ”16” του Μουντιάλ αποτελεί μια ηχηρή επιτυχία μέσα από την απόδοση των ποδοσφαιριστών, δείγμα των ικανοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Ευ. Βενιζέλος: Η Εθνική Ελλάδος μας γέμισε πάλι χαρά
Την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στους «16» του Μουντιάλ χαιρέτισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
«H Εθνική Ελλάδος, που μας έχει κάνει τόσες φορές υπερήφανους, κατάφερε πάλι να μας γεμίσει χαρά, να μας συγκινήσει και να μας ενώσει. Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην πορεία της», αναφέρει ο κ. Βενιζέλος.
Το συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Αλ. Τσίπρα
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
«H νίκη σας γέμισε χαρά όλη την Ελλάδα. Η αποφασιστικότητά σας και το ομαδικό σας πνεύμα είναι παράδειγμα για όλους μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για τη μεγάλη εμφάνιση και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στις δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας. Προσφέρατε ένα χαμόγελο για όλους τους Έλληνες», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο τηλεγράφημα του κ. Τσίπρα.
Γ. Αδριανός: Άθλος από την Εθνική
Άθλο χαρακτήρισε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Αδριανός την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Όπως ανέφερε, πρόκειται για «μια ακόμη ηχηρή απόδειξη της ποιότητας των ποδοσφαιριστών μας και των μεγάλων δυνατοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου».
«Στους παίκτες της Εθνικής, τον προπονητή κ. Σάντος και το επιτελείο του, σε όλους όσοι συνέβαλαν στην αποψινή επιτυχία μαζί με τα συγχαρητήρια όλων των Ελλήνων φιλάθλων, αξίζει και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χαρά και την περηφάνια που μας χάρισαν», πρόσθεσε ο κ. Ανδριανός και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα.






























