Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση των εργαζόμενων του μετρό έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν περίπου 70 εργαζόμενοι στις αρχαιολογικές ανασκαφές στο μετρό.

Ο γενικός γραμματέας του συλλόγου εκπροσώπων, Δημήτρης Παππάς, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «104,9», δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι δουλεύουν 1 – 2 ημέρες την εβδομάδα και τους οφείλονται αποδοχές δύο μηνών, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τις επόμενες κινήσεις τους, τόνισε ότι «θα περιμένουν την 31η Οκτωβρίου που ο κ.Σπίρτζης έχει υποσχεθεί ότι θα έχει βρεθεί λύση».

Πάντως, ο κ. Παππάς χαρακτήρισε «αόριστες» τις υποσχέσεις ότι μόλις ξεκινήσει ξανά το έργο, θα επαναπροσληφθούν οι εργαζόμενοι που έχουν απολυθεί.

Ο σύλλογος των εργαζομένων υπολογίζει ότι σήμερα απασχολούνται συνολικά περίπου 200 άτομα ενώ η πρόβλεψη ήταν για περίπου 2500 θέσεις εργασίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.