Ιδιοκτήτης γνωστών ξενοδοχείων ύποπτος για αρχαιοκαπηλία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αθήνα, στην Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο, για μεγάλο κύκλωμα αρχαιοκάπηλων, στο οποίο υπάρχουν στοιχεία ότι ίσως εμπλέκεται ιδιοκτήτης γνωστών ξενοδοχείων στην Αττική.
Σύμφωνα με την Αστυνομία στο κύκλωμα είναι μέλος 40χρονος βοσκός από τα Τρίκαλα, ο οποίος είχε τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα, ανάμεσα τους και δύο Ferrari! Στην κατοχή του βοσκού βρέθηκαν περίπου 80.000 ευρώ, τρία πιστόλια, ανιχνευτές μετάλλων και φάρος περιπολικού.
Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη οδηγήσει στην ασφάλεια και ανακρίνουν τον κτηνοτρόφο, τη φίλη του και ένα συγγενικό του πρόσωπο. Αστυνομικοί έκαναν έρευνα και σε βιβλιοδετείο στα Εξάρχεια όπου βρέθηκαν αρχαία Ευαγγέλια, τα οποία σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, του τα είχαν δώσει για συντήρηση και βιβλιοδεσία τους, οι υπεύθυνοι μοναστηριών στην Ήπειρο.
Όλα τα στοιχεία θα διαβιβαστούν στην ανακρίτρια, η οποία θα αποφασίσει αν είναι ικανά για την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του γνωστού ξενοδόχου και των υπολοίπων ατόμων.
Τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία για την υπόθεση.

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/587154/idioktitis-gnoston-xenodoxeion-ypoptos-gia-arxaiokapilia#ixzz3aHBWroM1

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.