Κριτική ΑΝΕΛ στα σχόλια της Ν.Δ. για την εξωτερική πολιτική

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με ένα αιχμηρό σχόλιο απάντησε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη στη δήλωση νωρίτερα του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. Κώστα Καραγκούνη σχετικά με την εξωτερική πολιτική της νέας κυβέρνησης σε σχέση με τη Ρωσία.
«Το κόμμα που στήριξε με θέρμη στις τελευταίες εκλογές ο Θ. Πάγκαλος προφανώς “κόλλησε” αμετροέπεια από τον πρώην ΥΠΕΞ. Τον υπουργό εκείνο που πριν από 19 χρόνια ευχόταν “να πάρει ο αέρας” την Ελληνική σημαία από τα Ίμια» αναφέρει η κ. Χρυσοβελώνη και προσθέτει: «Η σημερινή μεταλλαγμένη Ν.Δ. που στεγάζει τέτοια απίθανα άτομα δεν δικαιούται να μιλά με τόση αμετροέπεια. Αν μη τι άλλο, οφείλει να σεβαστεί την ιστορία μιας κάποτε μεγάλης παράταξης».
Νωρίτερα ο κ. Καραγκούνης άσκησε κριτική στην τακτική που ακολούθησε η κυβέρνηση στο ζήτημα των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «οι παλληκαρισμοί του κ. Τσίπρα και του υπουργού του […] όχι μόνο αποδείχτηκαν λόγια του αέρα, αλλά κατέληξαν και στο αντίθετο αποτέλεσμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.