Μ. Χρυσοβελώνη: Δεν θα δεχτούμε μη έντιμη συμφωνία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δεν θα ψηφίσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενδεχόμενη συμφωνία που θα παραβιάζει τις κόκκινες γραμμές τους, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

«Ή η συμφωνία θα είναι έντιμη και επωφελής για τον ελληνικό λαό ή διαφορετικά, αν παραβιάζει και τις δικές μας κόκκινες γραμμές των ΑΝΕΛ, σαφέστατα και δεν θα την αποδεχτούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την κ. Χρυσοβελώνη, το γενικό πλαίσιο που διαμορφώνεται «περιλαμβάνει μέτρα που θα πονέσουν, θα πληγώσουν κι άλλο, θα ματώσουν τον ελληνικό λαό».

«Εάν η φορολογία είναι παράλογη, εάν για τον ΕΝΦΙΑ μπορούμε και κάνουμε μια υποχώρηση για το 2015 και έρθουν και μας πουν ότι ο ΕΝΦΙΑ θα είναι ένας φόρος, ο οποίος θα ισχύσει όπως ήταν μέχρι σήμερα για πάντα. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με αυτό που υποστηρίζουμε οι ΑΝΕΛ», πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.