Ν.Δ.: Πυροτεχνήματα για τα εργασιακά κι ας μη γνωρίζουν τι μας ξημερώνει

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την επιστολή του υπουργού Εργασίας Π. Σκουρλέτη στους κοινωνικούς εταίρους, κατηγορώντας την πως συνεχίζει τα πυροτεχνήματα, την ώρα που η χώρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

«Την ώρα που η χρηματοδότηση της χώρας κρέμεται από μια κλωστή και η Ελλάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μη γνωρίζοντας το τι ξημερώνει αύριο, η κυβέρνηση συνεχίζει τα πυροτεχνήματα, λειτουργώντας περισσότερο ως αντιπολίτευση παρά ως εκλεγμένη κυβέρνηση», ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. παρατήρησε ακόμη ότι «οι εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης για επαναφορά του κατώτατου μισθού επανέρχονται τελικά σε δόσεις, και σε … βάθος χρόνου». «Όχι άλλες κοροϊδίες στις πλάτες των εργαζομένων», κατέληξε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.