Παπαδημούλης: Φαίνεται πως ο κύβος ερρίφθη για νέο κόμμα από τον Π.Λαφαζάνη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την εκτίμηση πως «ο κύβος ερρίφθη» για τη δημιουργία νέου κόμματος από την Αριστερή Πλατφόρμα εκφράζει στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ετοιμάζεται για τη ρήξη.

Ο κ. Παπαδημούλης με το tweet του ζητά η διαδικασία να γίνει «ήρεμα, ώριμα και δημοκρατικά».

Εξάλλου σε συνέντευξή του, το Σάββατο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αφήνει για πρώτη φορά ανοικτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος, λέγοντας πως για τη ρήξη θα ευθύνεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, λέει ότι αν ακολουθηθεί μνημονιακή πολιτική από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, το τελευταίο που θα έχει σημασία, θα είναι η ενότητα.

Ο τέως υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης είχε την περασμένη εβδομάδα επαφές με στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην ίδια συνέντευξη προαναγγέλλει ότι θα συνεχίσει πιο εντατικά τις περιοδείες και τις συγκεντρώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.