Παρ’ ολίγον τραγωδία σε νυχτερινό κέντρο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε τραγωδία παραλίγο να μετατραπεί διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν κατέρρευσε τμήμα ψευδοροφής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 20 άτομα.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα και προκάλεσε πανικό στους θαμώνες και το προσωπικό του νυχτερινού μαγαζιού επί της οδού Ρογκότη 3.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα ή δικά τους μέσα στο εφημερεύον νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Συνελήφθη ο 31χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας, όπου δίνει κατάθεση.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ εντός της ημέρας θα μεταβεί στο νυχτερινό κατάστημα κλιμάκιο της Πολεοδομίας, προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία στο χώρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.