Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να ζητήσει τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, όπως εξήγγειλε στο μήνυμά του μετά την επικράτηση του «όχι» στο δημοψήφισμα.
Ερώτημα προκαλεί εάν στο συμβούλιο θα προσκληθεί και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.
Ο κ. Τσίπρας έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Σακελλαρίδη.
Πρέπει να σφυρηλατήσουμε την εθνική ομοψυχία και την ενότητα, ανέφερε ο κ. Τσίπρας στον κ. Παυλόπουλο ζητώντας τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.
Δεν μπορούμε να διανοηθούμε την Ελλάδα εκτός Ευρώπης και ευρωζώνης, απάντησε ο κ. Παυλόπουλος στον κ. Τσίπρα, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση στους εταίρους να κατανοήσουν ότι η Ευρώπη θα ήταν διαφορετική χωρίς την Ελλάδα.





























