Πορεία δημοτικών αστυνομικών στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Πορεία με τη χρήση μοτοσικλετών πραγματοποιούν οι δημοτικοί αστυνομικοί, κατευθυνόμενοι στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί διαμαρτύρονται για τις απολύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, τις οποίες έχουν χαρακτηρίσει ως «θάνατο», ζητώντας παράλληλα να απορροφηθούν όλοι οι μη διοριστέοι οι οποίοι σύμφωνα με τους πίνακες του ΑΣΕΠ είναι περισσότεροι από 220.

Μιλώντας στο naftemporiki.gr ο κ. Θάνος Τάτσης, πρόεδρος των δημοτικών αστυνομικών τόνισε ότι «ξεκινήσαμε σήμερα από την Πλατεία Κλαυθμώνος, την πλατεία των απολυμένων δημοτικών αστυνομικών για να κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Είναι εδώ όλοι οι απολυμένοι του δήμου Αθηναίων και ζητάμε άμεσα συνάντηση με τον υπουργό, προκειμένου να υπάρχει άμεση διευθέτηση του θέματος. Είναι άνθρωποι οι οποίοι σε 20 ημέρες οδηγούνται στην απόλυση. Σε ό,τι αφορά την προκήρυξη της Ελληνικής Αστυνομίας, αφορά για τους υπόλοιπους 1.587, στο σύνολο των 3.000 δημοτικών αστυνομικών υπάρχουν 226 σε διαθεσιμότητα, οι οποίοι οδηγούνται στην απόλυση».
MAKHΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.