Σήμερα απολογείται ο παιδοκτόνος του Άστρους

Σήμερα Τρίτη θα απολογηθούν στον ανακριτή οι γονείς του 39χρονου που δολοφονήθηκε ανήμερα 15Αυγουστου στο Άστρος Κυνουρίας. Ο 75χρονος πατέρας – παιδοκτόνος έχει ήδη παραδεχθεί την πράξη του και είπε στην αστυνομία ότι το θύμα τον χτυπούσε συστηματικά, ενώ ζητούσε συχνά χρήματα.

Στην κατάθεσή του στην αστυνομία ο 75χρονος ανέφερε είχε διώξει τη γυναίκα του και περίμενε τον 39χρονο στο σπίτι. Εκείνος μόλις έφτασε πήρε μια γλάστρα από την αυλή και την πέταξε στο μπαλκόνι που βρισκόταν ο πατέρας του.

«Η μάνα σου λείπει. Εσύ δεν έχεις κλειδιά; του φώναξα» αναφέρει ο 75χρονος και συνεχίζει «Τον πυροβόλησα με το δίκαννο με ένα μονόβολο. Έπεσε κάτω».

Στη συνέχεια τον πλησίασε και του φώναζε ««Ποιο πόδι θα μου έκοβες, το αριστερό; Πάρε μία! Θα μου έκοβες και το δεξί; Πάρε κι άλλη!» πυροβολώντας συνεχώς τον γιο του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει ότι αφού σκότωσε το γιο του, έβαλε τη σορό του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, οδήγησε σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων, σταμάτησε στις όχθες του Τάνου ποταμού και εκεί έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Εν τω μεταξύ, ελεύθεροι αφέθηκαν – μέχρι να γίνει η δίκη – οι υπόλοιποι συγγενείς που εμπλέκονται στην υπόθεση και απολογήθηκαν σήμερα. Υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη δολοφονία. Πρόκειται για τον αδελφό του παιδοκτόνου και τη σύζυγό του και τον γαμπρό του θύματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.