Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 33χρονος Αλγερινός που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, με την κατηγορία της τρομοκρατικής δραστηριότητας στο Βέλγιο.
Υπενθυμίζεται ότι ο αλλοδαπός εντοπίστηκε το Σάββατο στο Παγκράτι μετά από αίτημα συνδρομής που διαβίβασαν στην ΕΛΑΣ οι βελγικές Αρχές, στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας για τον τζιχαντιστικό πυρήνα στο Βέλγιο.
Σύμφωνα με το σήμα της βελγικής αστυνομίας, ο αρχηγός της ομάδας που εξαρθρώθηκε μετά την αιματηρή μάχη στο Βέλγιο, οργάνωνε από την Ελλάδα τις σχεδιαζόμενες επιθέσεις.
Αν και αρχικά η βελγική εισαγγελία είχε πει ότι δεν συντρέχουν λόγοι για να κρατηθεί ο προσαχθείς, τελικά το βράδυ της Κυριακής ζήτησε την έκδοσή του.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























