15χρονη κατήγγειλε «πονηρές» κινήσεις από 54χρονο φίλο της οικογένειας της

Με μια ιδιαίτερα ευαίσθητη υπόθεση ασχολούνται οι αστυνομικές αρχές στη Λαμία καθώς ένα 15χρονο κοριτσάκι κατήγγειλε ότι φίλος της οικογένειας της την «πλησίασε» πονηρά. Το παιδί ανέφερε αμέσως το περιστατικό στη μητέρα του και προχώρησαν σε καταγγελία, που είχε την σύλληψη του 54χρονου.

Ειδικότερα, το 15χρονο κοριτσάκι από τη Λαμία – όπως αναφέρει το lamiareport.gr – το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου (28/8) βρίσκονταν στο σπίτι ενός φίλου της οικογένειας του. Ο 54χρονος, όπως είπε το παιδί αμέσως στη μητέρα του, της έκανε κάποιες «πονηρές» προτάσεις αλλά και χειρονομίες.

Το 15χρονο κοριτσάκι μόλις κατάλαβε τις προθέσεις του 54χρονου έφυγε κυριολεκτικά τρέχοντας από το σπίτι και αμέσως πήγε και είπε στη μητέρα της τι συνέβη. Λίγο αργότερα η μητέρα μαζί με το κορίτσι πήγαν στο αστυνομικό μέγαρο στη Λαμία και περιέγραψαν στους αστυνομικούς τι είχε γίνει στο σπίτι του 54χρονου.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας το μεσημέρι του Σαββάτου συνέλαβαν τον 54χρονο Λαμιώτη.

Τελικά ο 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.